Brug Det Nordjyske Mediehus
som din certificerede Google Partner

 

Du kan få hjælp til effektive Google Ads hos Det Nordjyske Mediehus.
Faktisk er vi certificeret Google Partner. Det giver dig en række fordele, når du lader os hjælpe dig med din annoncering på Google.

  • Vi har vist gode resultater for kunder, som vi administrerer annoncekontoer for. Og det gør vi fortsat – ellers kan vi ikke forblive Google Partner.
  • Google fokuserer på brugeroplevelsen - altså ikke kun kvaliteten af annoncerne, men også kvaliteten af den side, de fører brugerne hen til. Det bruger vi også i vores arbejde med dine kampagner.
  • Hos Det Nordjyske Mediehus kan du samle din markedsføring ét sted. Vi kan hjælpe dig med et 360 graders eftersyn af din markedsføring, hvor vi ud over Google Ads, også rådgiver dig om det helt rette mix af offline og onlinemedier. Det giver dig sammenhæng i dine kampagner og din annoncering.
  • Vi har adgang til at deltage i specialiserede kurser hos Google, så vi holder os altid opdateret med nye værktøjer og tendenser.

Beståede eksamener og godt arbejde

For at opnå Googles Partner Badge certificering, kræver det at vi laver gode Google Ads kampagner for vores kunder. Desuden skal vores medarbejdere hvert år bestå en række Google eksamener inden for Google Ads programmet, så de altid er skarpe og kender den nyeste udvikling.

Brug en Google Partner

Vælg altid en samarbejdspartner, der har Googles Partner Badge, når du skal have hjælp til din online synlighed. Som certificeret Google Partner kan vi hjælpe dig med at optimere din online tilstedeværelse, både i forhold til brugernes og Googles krav.

Lad os samarbejde om effektiv markedsføring af din virksomhed.

Vi glæder os til at hjælpe dig!

 

Kontakt:

Det Nordjyske Mediehus, digital salg på tlf. 9935 3535 eller på mail erhverv.salg@dnmh.dk