Nordjylland har brug for et stærkt og moderne mediehus, som tager ansvar og er med til at sætte dagsorden

 Som administrerende direktør vil jeg byde velkommen til Det Nordjyske Mediehus. Du kender os formentlig som ”NORDJYSKE Medier”, men vi har skiftet navn, fordi vi er mere end vores medier. Vi er mennesker, vi er ”fællesskabere” og vi er et rummeligt sted, hvor du kan komme ind – et hus. Og så udgiver vi medier – deraf navnet mediehus – som er dybt forankret i Nordjylland. Derfor er vi nu Det Nordjyske Mediehus.

I Det Nordjyske Mediehus står vi ved vores medansvar for udviklingen i Nordjylland. Fordi vi bor her. Fordi vores medarbejdere bor her. Fordi vores kunder og brugere bor her.

Hvert døgn – året rundt - fortæller vi om livet i Nordjylland. Vi fortæller om landsdelens succeser, udvikling, potentialer og om dit og mit liv.

Ingen kan alt, men alle kan noget og sammen kan vi det hele

- Morten Vinther Jensen, administrerende direktør, Det Nordjyske Mediehus

Nordjylland byder på et væld af muligheder og aktive, stærke fællesskaber. Det vil vi bidrage til. Ingen kan alt, men alle kan noget, og sammen kan vi det hele. Netop derfor har Nordjylland brug for et stærkt og moderne mediehus, som tager ansvar og er med til at sætte dagsorden. Derfor vil vi ikke blot betragte og referere. Vi vil deltage aktivt. Nu og i fremtiden.

Vi ved, hvad vi taler om, for vi har værnet om og styrket sammenhængskraften i Nordjylland siden 1767. ”Nytte og fornøje” har vi kaldt det. Det er vores historiske fundament og vores strategiske ambition.

Faktisk mener vi, at livet i regionen ville være markant anderledes, hvis vi ikke var her. Derfor skal vi sikre vores udvikling ved at være et økonomisk bæredygtigt mediehus. Vi skal fortsat være uafhængigt, frit og innovativt - med en pallette af tidssvarende og relevante medier.

Velkommen til Det Nordjyske Mediehus. Fællesskaber i Danmarks stærkeste region, Nordjylland!


NORDJYSKE MEDIER SKIFTER NAVN